בשר בקר ועטיפה שוויצרית
בשר ועטיפה שוויצרית דורשים כ 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 273 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוטפת תבואה רב, פלפל טחון, גבינה שוויצריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו בשר בקר ועטיפה שוויצרית, גלישת חזיר, שוויצרי ואבוקדו, ו כריכה שוויצרית + מלפפון סלמון לעטוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את העטיפות במיקרוגל גבוה במשך 30 שניות.
בצד ימין של עטיפה אחת (הצד שיתקפל אחרון), מורחים 1 כף גבינת Neufchatel על 2/3 של הדרך למטה בצד זה.
שכבה של חצי מהרומיין, תרד, בשר בקר, גבינה שוויצרית ועגבניות במרכז העטיפה, ומשאירה 1/3 מהעטיפה פתוחה בתחתית. מקפלים את השלישי מעל החלק התחתון של הסתימות שלך, ואז לקפל בצד שמאל ולהתגלגל לכיוון ימין, לתת Neufchatel לאטום את לעטוף יחד. חזור עם לעטוף השני.