בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, בסגנון אוסטרלי
בשר בקר ופטריות סטרוגנוף, בסגנון אוסטרלי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 682 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים, שום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . נסו Stroganoff פטריות מחבת-סגנון, פטריות-בשר בקר סטרוגנוף, ו פשטידת בשר ופטריות סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום, ופטריות טריות; מבשלים עד שהבצל שקוף. מערבבים באבקת קארי עד מעורבב היטב.
מניחים את רצועות הבשר במחבת, ומטגנים עד להשחמה שווה.
ממיסים את קוביות המרק במים הרותחים, ואז מערבבים למחבת.
מוסיפים את גבעולי הפטריות וחתיכות ופטריות שיטאקה מיובשות.
תן לתערובת להתבשל על חום בינוני עד שרוב הנוזל התאדה, כ -20 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד למכרז, כ 7 דקות.
להפחית את החום מתחת למחבת כדי נמוך, ויוצקים את השמנת, ערבוב עד הרוטב הוא צבע אפילו. מבשלים במשך כ 5 דקות, אבל לא להרתיח.