קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

בשר בקר וקנליני שעועית מינסטרונה

בשר בקר וקנליני שעועית מינסטרונה
בשר בקר וקנליני שעועית Minestrone עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו בשר טחון, עגבניות שימורים, עלי דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מטבל שעועית קנליני, מטבל שעועית קנליני, ו חומוס שעועית קנליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול או תנור הולנדי, מוסיפים את השמן וחום על חום בינוני. מערבבים את הבצל, גזר וסלרי ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות רכים, על 5 דקות. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את בשר טחון ושום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הבשר הוא השחמה מבושל דרך, על 6 עד 7 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את המרק, עגבניות, שעועית ועלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. מקטינים את החום לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
הסר את עלה דפנה ולהשליך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות ומקשטת בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.