בשר בקר חרוך לימון של רוזן עם עשב פריך Spaetzle
בשר בקר חרוך לימון של רוזן עם עשב פריך Spaetzle נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 805 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה ממזון ויין דורש חמאה, עשב שפצל, מלח ושמן זית. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Herbed Spaetzle, Herbed Spaetzle ותרד, ו טרייה קוורק Spaetzle.
הוראות
בבלנדר, לעבד את מיץ לימון, גרידת לימון, סוכר חום, 1/2 כפית פלפל ושמן זית עד חלקה.
שים את הבשר בקערה רדודה ולהוסיף כל אבל 2 כפות של המרינדה; להפוך את הסטייקים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
בינתיים, טוסט פפריקה במחבת יבשה קטנה מעל חום מתון, רועד את המחבת, עד פפריקה בצבע לבנים, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
בסיר קטן, להרתיח את מלאי בשר עד מופחת 2/3 כוס.
מוסיפים את הפפריקה, שמנת חמוצה ובצל צהוב ומבשלים על חום מתון עד שהתעבה מעט, 6 עד 7 דקות.
מברשת את פרוסות הבצל האדום עם שמורות 2 כפות של מרינדה ולסדר אותם על מחבת סלילה יחד עם פלפלים אדומים וצהובים. לטגן את פרוסות הבצל ואת הפלפלים במשך כ 15 דקות, מפנה מדי פעם, עד חרוך בכל רחבי.
להעביר את הפלפלים לקערה, לכסות ולתת קיטור במשך 15 דקות. קוצצים בגסות את הבצל האדום. לקלף, ליבת זרע הפלפלים ולחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ'.
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים.
מחממים את שמן הקנולה במחבת חסינה עד מנצנץ.
מסננים את הסטייקים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון עד השחמה, כ 7 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים את הסטייקים במשך 4 עד 5 דקות עבור מדיום רייר.
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
תחמם מחדש את הרוטב. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה.
מוסיפים את הרבד Spaetzle ומבשלים על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך וזהב, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, אספרגוס ובצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתחממים. תלוש את spaetzle וירקות על 4 צלחות גדולות ולהגדיר את הסטייקים על גבי עם כמה כפות של הרוטב.