קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

בשר בקר חרוך לימון של רוזן עם עשב פריך Spaetzle

בשר בקר חרוך לימון של רוזן עם עשב פריך Spaetzle
בשר בקר חרוך לימון של רוזן עם עשב פריך Spaetzle נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 805 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה ממזון ויין דורש חמאה, עשב שפצל, מלח ושמן זית. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Herbed Spaetzle, Herbed Spaetzle ותרד, ו טרייה קוורק Spaetzle.

הוראות

1
בבלנדר, לעבד את מיץ לימון, גרידת לימון, סוכר חום, 1/2 כפית פלפל ושמן זית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את הבשר בקערה רדודה ולהוסיף כל אבל 2 כפות של המרינדה; להפוך את הסטייקים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, טוסט פפריקה במחבת יבשה קטנה מעל חום מתון, רועד את המחבת, עד פפריקה בצבע לבנים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
5
בסיר קטן, להרתיח את מלאי בשר עד מופחת 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הפפריקה, שמנת חמוצה ובצל צהוב ומבשלים על חום מתון עד שהתעבה מעט, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את המטגן.
8
מברשת את פרוסות הבצל האדום עם שמורות 2 כפות של מרינדה ולסדר אותם על מחבת סלילה יחד עם פלפלים אדומים וצהובים. לטגן את פרוסות הבצל ואת הפלפלים במשך כ 15 דקות, מפנה מדי פעם, עד חרוך בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את הפלפלים לקערה, לכסות ולתת קיטור במשך 15 דקות. קוצצים בגסות את הבצל האדום. לקלף, ליבת זרע הפלפלים ולחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים התנור ל 45
14
מחממים את שמן הקנולה במחבת חסינה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
15
מסננים את הסטייקים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון עד השחמה, כ 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
16
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים את הסטייקים במשך 4 עד 5 דקות עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
17
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
18
תחמם מחדש את הרוטב. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
19
מוסיפים את הרבד Spaetzle ומבשלים על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך וזהב, 8 עד 10 דקות.
20
מוסיפים את הפלפלים, אספרגוס ובצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתחממים. תלוש את spaetzle וירקות על 4 צלחות גדולות ולהגדיר את הסטייקים על גבי עם כמה כפות של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
21
הגישו מיד.