בשר בקר טחון סרבי, ירקות, ואופים תפוחי אדמה
בשר בקר טחון סרבי, צמחוני, ואופה תפוחי אדמה נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, בשר טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו ספירלת בקר טחון אופים, אטריות בשר טחון אופים, ו הכרוב של פרנק ואופים בשר טחון (סיר חרס, סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה.
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הבשר עד חום שווה.
הסר בשר ממחבת, הזמנת מיצים, ולהניח בצד.
מערבבים את שמן הזית, מטגנים את הפלפל הירוק, בצל, גזר וסלרי עד רך.
להחזיר בשר בקר למחבת, ומתבלים עם פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל אדום, קינמון וציפורן. מערבבים במים ויין אדום עד מחומם דרך. ממיסים את קוביית בוליון הבשר לתערובת.
הסר מחבת מחום, ומערבבים במחצית וחצי.
שכבה התחתונה של צלחת תבשיל מוכן עם פרוסות תפוחי אדמה מספיק כדי לכסות.
מניחים את תערובת הבשר והירקות על תפוחי האדמה, העליון עם תפוחי אדמה הנותרים.
מבשלים, מכוסים, 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שתפוחי האדמה רכים.