קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר בקר כתום ואננס

בשר בקר כתום ואננס
בשר בקר כתום ואננס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 57 גרם חלבון, 73 גרם שומן, ובסך הכל 1004 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם רוטב סויה, מיץ תפוזים, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 188 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קאפקייקס כתומים עם תוספת קצפת אננס כתושה כתומה, אננס שעועית אפויה ובשר בקר עם טבעות אננס מטוגנות, ו רצועות בקר כתומות עם רוטב טבילה כתום.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה כבדה בתרסיס בישול שמן צמחי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש גבוהה. מתבלים את הבקר במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים את הבקר לתבנית האפייה המוכנה וצולים עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 125 מעלות פרנהייט לבינוני-נדיר, כ -40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים את הבקר מהתנור לקרש חיתוך. מכסים את הבשר באופן רופף בנייר כסף ומניחים לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
רוטב: בבלנדר שלבו את נתחי האננס והסירופ, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, רוטב הסויה, הסוכר, שורש החץ, השום, הג ' ינג ' ר ו-1/2 כפית מלח. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ArrowrootArrowroot
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מחממים את אותה מחבת המשמשת לבשר בקר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הרוטב ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -5 דקות מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חותכים את התבואה, פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מקשטים בפרוסות תפוז, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
11
יוצקים את הרוטב לקערת הגשה ומגישים לצד הבקר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
קישוט: פרוסות תפוז, לא חובה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים