בשר בקר לבישול איטי-צ'ילי ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי בשר בקר-ירקות איטי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו שעועית, תערובת צ'ילי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. נסו צ'ילי בקר מבושל איטי, בישול איטי צ'יפוטלה צ' ילי בקר, ו צ'ילי בקר מבושל איטי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול.
חותכים בשר לקוביות 1/2 אינץ'. מבשלים בשר בקר ובצל במחבת מעל חום בינוני-גבוה 7 עד 9 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז.
מערבבים תערובת בקר ומרכיבים הנותרים למעט גבינה וכוסברה ב 3 1/2-ל 4 ליטר סיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 9 שעות. מנות אישיות העליון עם גבינה וכוסברה.