בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה
בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמן צמחי, צ'אק בשר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה, מרק שעורה בקר לבישול איטי, ו בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה.
הוראות
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום, בקר, מלח ופלפל בשמן 7 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר משחימים.
תערובת בקר כפית לתוך סיר 6 ליטר איטי. מערבבים גזר, שעורה ומרק.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
הגדל את הגדרת החום לגובה. מערבבים אפונה קפואה ותירס. מכסים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אפונה ותירס חמים.