בשר בקר מגורר ברביקיו
בשר בקר מגורר ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 272 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר חום, רוטב עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. נסו צלי בקר על הברביקיו, תבשיל בקר ברביקיו, ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בצל, רוטב עגבניות, סוכר חום, חומץ, אבקת צ ' ילי, רוטב סויה, מלח וחרדל יחד בסיר איטי; להוסיף צלי. כף תערובת בצל מעל הבקר לציפוי.
מבשלים גבוה במשך 7 שעות. לגרוס בשר בתנור איטי עם זוג מזלגות. המשך בישול 1 שעה יותר.