המתכון מטוגן בקר, פלפלים ובצל: רופה וויג'ה יכול לספק את התשוקה המרכז אמריקאית שלך בערך 3 שעות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו בצל, הגשת הצעה: אורז, פלפלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה נהדר. נסו סטייק מגורר עם פלפלים, בצל ועגבניות (רופה וויג'ה), בשר בקר מגורר ברוטב קריאולי (רופה וויג'ה), ו רופה וייחה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים את הסטייק עם עלה דפנה 1 והבצל משובץ הציפורן לסיר גדול, עם מכסה הדוק, ומכסים במים בגודל 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, עד שהם רכים, בערך 1 1/2 שעות.