קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

בשר בקר מעושן עם כרוב כבוש וכופתאות

בשר בקר מעושן עם כרוב כבוש וכופתאות
המתכון בשר בקר מעושן עם כרוב כבוש וכופתאות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חזה בקר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חזה בקר מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן (מתכונים דומים).

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות Lagier מרדית סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 53 דולר לבקבוק.
Lagier מרדית סירה
Lagier מרדית סירה
# 30 Wine Spectator Top 100 של 2013יין משובח, משכנע ומורכב. בושם פרחים, מגע של פלפל, אלגנטי ומאוזן. אין קצוות חדים. וזה יהיה אפילו טוב יותר במשך שנים רבות.