קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין

בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין
בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 156 גרם חלבון 310 גרם של שומן, וסך הכל 3487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פילה מיניון מצופה פורצ'יני עם חמאת עשבים טרייה, פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום, ו לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום.

הוראות

1
לעשות חתך עמוק לתוך הצד העליון של tenderloin, כ 4 אינץ ' מקצה הזנב, כדי להקל על קיפול קצה הזנב מתחת לצלי לתת את הבשר עובי אחיד יותר. לקשור צלי במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
טנדרלוין יבש ומפזרים בכל רחבי עם 1 כפית כל מלח ופלפל, משפשף לתוך בשר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 3 כפות שמן וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. פילה חומה מכל הצדדים, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מפזרים אבקת פורצ 'יני באופן שווה על גבי tenderloin וצולים בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ' לתוך מרכז החלק העבה ביותר של רשם בשר 49°, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
לקראת סוף הטנדרלוין הצלוי, מערבבים יחד חמאת כמהין וקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
7
חום שנותר שמן כפות במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, ופטריות sauté עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל עד נוזל שוחרר על ידי פטריות מתאדות ופטריות רכות וזהובות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להוסיף 2 כוסות מלאי למחבת ומבשלים, ערבוב את ביטים חומים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
העברת tenderloin ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה על 54° עבור בינוני נדיר).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערים ולהוסיף הנותרים 1 מלאי כוס. מביאים לרתיחה, גירוד חתיכות חומות, ואז לשפוך מלאי לתוך תערובת פטריות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
12
מביאים תערובת פטריות לרתיחה ומקציפים בתערובת חמאת כמהין, לאט לאט. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם עד מעובה, כ 2 דקות. מערבבים בצל ירוק ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
חותכים פילה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', משליכים מחרוזת, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
* כל tenderloins יכול לבוא בשלבים שונים של זמירה, במיוחד אלה מחנויות ביג בוקס. לחלקם עדיין יש את השרשרת המחוברת-שריר ארוך, דק, רופף תלוי על צד אחד של הפילה—שבו אתה רוצה להסיר ולשמור למשהו כמו קבב. (או לבקש מהקצב לעשות את הכבוד או לעשות את זה בעצמך.) בין אם tenderloin מגיע trimmed (aka קלופים) או לא, לוודא שאין שומן או עור כסף עזב בצד החיצוני. אם יש, להסיר אותו בעצמך עם סכין חדה.* פטריות פורצ ' יני יכול להיות הקרקע 1 שבוע קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב.* אתה יכול למצוא חמאת כמהין שחור בחנויות מזון מיוחדות, או להזמין אותו באינטרנט מאמזון או D ' Artagnan.* תערובת פטריות קרים ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר פעם מקורר. לחמם לפני שתמשיך עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים