בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 156 גרם חלבון 310 גרם של שומן, וסך הכל 3487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פילה מיניון מצופה פורצ'יני עם חמאת עשבים טרייה, פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום, ו לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום.
הוראות
1
לעשות חתך עמוק לתוך הצד העליון של tenderloin, כ 4 אינץ ' מקצה הזנב, כדי להקל על קיפול קצה הזנב מתחת לצלי לתת את הבשר עובי אחיד יותר. לקשור צלי במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט מטבח.
הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 3 כפות שמן וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. פילה חומה מכל הצדדים, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מפזרים אבקת פורצ 'יני באופן שווה על גבי tenderloin וצולים בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ' לתוך מרכז החלק העבה ביותר של רשם בשר 49°, 30 עד 40 דקות.
חום שנותר שמן כפות במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, ופטריות sauté עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל עד נוזל שוחרר על ידי פטריות מתאדות ופטריות רכות וזהובות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
להוסיף 2 כוסות מלאי למחבת ומבשלים, ערבוב את ביטים חומים, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
העברת tenderloin ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה על 54° עבור בינוני נדיר).
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
הגדר מחבת צלייה מעל 2 מבערים ולהוסיף הנותרים 1 מלאי כוס. מביאים לרתיחה, גירוד חתיכות חומות, ואז לשפוך מלאי לתוך תערובת פטריות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
12
מביאים תערובת פטריות לרתיחה ומקציפים בתערובת חמאת כמהין, לאט לאט. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם עד מעובה, כ 2 דקות. מערבבים בצל ירוק ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
* כל tenderloins יכול לבוא בשלבים שונים של זמירה, במיוחד אלה מחנויות ביג בוקס. לחלקם עדיין יש את השרשרת המחוברת-שריר ארוך, דק, רופף תלוי על צד אחד של הפילה—שבו אתה רוצה להסיר ולשמור למשהו כמו קבב. (או לבקש מהקצב לעשות את הכבוד או לעשות את זה בעצמך.) בין אם tenderloin מגיע trimmed (aka קלופים) או לא, לוודא שאין שומן או עור כסף עזב בצד החיצוני. אם יש, להסיר אותו בעצמך עם סכין חדה.* פטריות פורצ ' יני יכול להיות הקרקע 1 שבוע קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב.* אתה יכול למצוא חמאת כמהין שחור בחנויות מזון מיוחדות, או להזמין אותו באינטרנט מאמזון או D ' Artagnan.* תערובת פטריות קרים ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר פעם מקורר. לחמם לפני שתמשיך עם מתכון.