בשר בקר סיני-אמריקאי וברוקולי עם רוטב צדפות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוטב צדפות, שמן canolan, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ברוקולי סיני עם רוטב צדפות (Gai Lan), גאי לאן (ברוקולי סיני ) עם רוטב צדפות, ו Blanched Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בשר בקר, 1 רוטב סויה כף, ו 1 כף יין xiaoshing בקערה ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מניחים במקרר ולתת לרבד במשך לפחות 20 דקות בטמפרטורת החדר ועד 3 שעות.
3
בינתיים, לשלב רוטב סויה שנותר עם עמילן תירס ומערבבים עם מזלג כדי ליצור תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
הוסף תערובת שום/ג ' ינג ' ר / בצל ירוק למרכז ווק ומיד לדחוף את כל החומרים למרכז, לזרוק ערבוב עד בשר מבושל דרך ברוקולי הוא רק בקושי רך אבל עדיין פריך, כ 30 שניות יותר. מערבבים רוטב ויוצקים לתוך ווק (זה צריך מיד להתחיל לרתוח).
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
16
מעבירים לקערה עם בשר בקר. חזור עם נשאר שמן ברוקולי הנותרים. החזירו את ווק לחום גבוה עד לעישון. להחזיר בשר בקר וברוקולי לווק ולהוסיף תערובת שום/ג ' ינג ' ר / בצל ירוק. מבשלים, משליכים ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.