בשר בקר סיני-אמריקאי וברוקולי עם רוטב צדפות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוטב צדפות, שמן canolan, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ברוקולי סיני עם רוטב צדפות (Gai Lan), גאי לאן (ברוקולי סיני ) עם רוטב צדפות, ו Blanched Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בשר בקר, 1 רוטב סויה כף, ו 1 כף יין xiaoshing בקערה ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים במקרר ולתת לרבד במשך לפחות 20 דקות בטמפרטורת החדר ועד 3 שעות.
3
בינתיים, לשלב רוטב סויה שנותר עם עמילן תירס ומערבבים עם מזלג כדי ליצור תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כדי גריל עם הכנס ווק: אור ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בערימה במרכז באח הבישול.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
Place Weber 8835 Gourmet BBQ System Hinged Cooking Grate on grill and set wok במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים שמן וחום עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
9
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, ערבוב והשלכת עד בשר חרוך קלות אבל עדיין ורוד כתמים, על 1 דקה. לדחוף בשר לצדדים של ווק כדי לפנות מקום במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים ברוקולי ומבשלים, תוך ערבוב במרכז עד חרוך קלות, כ -30 שניות. לזרוק עם בשר ולדחוף את הצדדים של ווק.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
הוסף תערובת שום/ג ' ינג ' ר / בצל ירוק למרכז ווק ומיד לדחוף את כל החומרים למרכז, לזרוק ערבוב עד בשר מבושל דרך ברוקולי הוא רק בקושי רך אבל עדיין פריך, כ 30 שניות יותר. מערבבים רוטב ויוצקים לתוך ווק (זה צריך מיד להתחיל לרתוח).
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מוסיפים בצל ירוק. לזרוק את כל החומרים כדי מעיל ברוטב לבשל עד מעובה קלות, על 30 שניות. בזהירות להעביר מגש הגשה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
כדי לבשל על מבער: כאשר מוכן לבשל, חום 1 כף שמן ווק מעל חום גבוה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
14
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים מבלי לזוז עד צרוב היטב, על 1 דקה. המשך בישול תוך ערבוב והתהפכות עד מבושל קלות אבל עדיין ורוד כתמים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
15
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם 1 כף יותר של שמן בשר בקר שנותר, הוספת בשר לאותה קערה. תחסל את ווק. חזור עם 1 יותר שמן כף וחצי ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
16
מעבירים לקערה עם בשר בקר. חזור עם נשאר שמן ברוקולי הנותרים. החזירו את ווק לחום גבוה עד לעישון. להחזיר בשר בקר וברוקולי לווק ולהוסיף תערובת שום/ג ' ינג ' ר / בצל ירוק. מבשלים, משליכים ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
17
מוסיפים רוטב בצל ירוק ומבשלים, משליכים ומערבבים כל הזמן עד מעובה קלות, כ -45 שניות יותר. בזהירות להעביר מגש הגשה לשרת