בשר בקר על האש ושעועית
בשר בקר ושעועית ברביקיו יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 419 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. לכו לחנות ואספו קטשופ, חתכו שעועית ירוקה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. נסו שעועית ברביקיו, שעועית ברביקיו, ו שעועית ברביקיו עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת מבשלים בקר, בצל ושום על אש בינונית בשר בקר כבר לא ורוד.
מסננים; מניחים בצלייה או תבשיל משומן גדול. מערבבים פנימה את רוטב הברביקיו, הקטשופ, המולסה והסוכר החום.
מוסיפים את כל השעועית ומערבבים היטב.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 30 דקות. מכסים ואופים עוד 30 דקות.