בשר בקר על ווק
בשר בקר על ווק הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 371 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך רוטב au jus, זרעי קימל, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. . עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר בקר על ווק, רוסטביף על ווק, ו בקר Crockpot על מחווני Weck # SundaySupper.
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
לחמם את רוטב au jus בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הרוסטביף ונותנים לו להתחמם בו זמנית. בעוד הבשר ספוג, מניחים את הלחמניות על תבנית אפייה עם הצד לחתוך למטה.
מברשת את צמרות קלות עם מים ומפזרים מלח וזרעי קימל.
אופים בתנור שחומם מראש עד לחמניות קלויים, כ 10 דקות.
מגישים את הבשר פרוס על הלחמניות עם jus au ו חזרת בצד.