בשר בקר עם בטטות ותרד
בשר בקר עם בטטות ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, שומשום, תרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: בשר בקר עם בטטות ותרד, בטטות בקארי עם תרד, ו מרק עדשים עם בטטות ותרד.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר ושום; מבשלים עד בשר משחימים, נשברים לחתיכות קטנות עם הצד של כף גדולה.
בעוד בשר מבשל, לקלף וקוביית תפוחי אדמה מתוקים.
כאשר בשר מבושל למחצה, לנקז את כל השומן שהצטבר.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים ושומשום; ממשיכים לבשל.
בינתיים, לשטוף תרד היטב, להסיר כל גבעולים כבדים, וקוצצים גס.
כאשר בשר משחימים היטב וקוביות בטטה מתחילים לרכך, כ -10 דקות, לשלב מים, רוטב סויה, ועמלת תירס עד עמילן תירס מתמוסס.
יוצקים תוכן במחבת. מבשלים עד קוביות בטטה רכות אבל לא רגשני, עוד 10 עד 12 דקות.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים תרד ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות עד התרד הוא נבול, ערבוב פעם אחת.