צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר בקר עם בצל ירוק, עגבניות וג'ינג'ר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, עגבניות, רוטב הויסין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו ג'ינג'ר ובשר בצל ירוק, ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות, ו חזיר זנגביל ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הבשר נגד התבואה לרצועות דקות על 2 אינץ 'ארוך (על ידי 1/4 אינץ' עבה). בקערה גדולה, להקציף יחד שרי, רוטב סויה, שמן שומשום, קורנפלור וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף 1 כף שמן וחום עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
5
מוסיפים את הלבן בצל ירוק תערובת בשר למחבת, מסדרים אותו בשכבה אחת, ומבשלים, ללא ערבוב, עד משחימים היטב על הקרקעית ועדיין ורדרד בפנים, על 1 דקה. (זה המפתח רק חלקית לבשל את הבשר בשלב זה, שכן זה יהיה לסיים את הבישול מאוחר יותר ברוטב.)
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות עד 1 דקה (רק כמה שניות אם באמצעות זנגביל צעיר).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
9
מוסיפים את הירוקים ואת העגבניות ומבשלים עד מעט מתרכך ו חצוף, ועור עגבניות מתחיל להתקמט, על 1 דקה. להחזיר את הבשר וכל מיץ שנאסף למחבת, להוסיף את רוטב הויסין, ומבשלים, ערבוב, עד עבה, כ -30 שניות יותר. עונה, לפי הטעם.