קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

בשר בקר עם בצל ירוק, עגבניות, וג'ינג'ר

בשר בקר עם בצל ירוק, עגבניות, וג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר בקר עם בצל ירוק, עגבניות וג'ינג'ר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, עגבניות, רוטב הויסין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו ג'ינג'ר ובשר בצל ירוק, ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות, ו חזיר זנגביל ובצל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבשר נגד התבואה לרצועות דקות על 2 אינץ 'ארוך (על ידי 1/4 אינץ' עבה). בקערה גדולה, להקציף יחד שרי, רוטב סויה, שמן שומשום, קורנפלור וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף 1 כף שמן וחום עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים את הלבן בצל ירוק תערובת בשר למחבת, מסדרים אותו בשכבה אחת, ומבשלים, ללא ערבוב, עד משחימים היטב על הקרקעית ועדיין ורדרד בפנים, על 1 דקה. (זה המפתח רק חלקית לבשל את הבשר בשלב זה, שכן זה יהיה לסיים את הבישול מאוחר יותר ברוטב.)
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות עד 1 דקה (רק כמה שניות אם באמצעות זנגביל צעיר).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
מוסיפים את הירוקים ואת העגבניות ומבשלים עד מעט מתרכך ו חצוף, ועור עגבניות מתחיל להתקמט, על 1 דקה. להחזיר את הבשר וכל מיץ שנאסף למחבת, להוסיף את רוטב הויסין, ומבשלים, ערבוב, עד עבה, כ -30 שניות יותר. עונה, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מעבירים למגש ומגישים מיד עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל