קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות69
מגזין

בשר בקר עם בצל-לימון מרמלדה ובטטות

בשר בקר עם בצל-לימון מרמלדה ובטטות
בשר בקר עם בצל-לימון ריבה ובטטות תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. זה מושלם עבור חנוכה. לך לחנות ותביא מרז'ורם, חזה בקר, לימונים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר מצופה פקאן עם מרמלדה בצל אדום ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, עגבניות-מרמלדה בצל מתוקה, ו פעמיים בצל בשר בקר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לקצץ ולהשליך עודף שומן מן בריסקט. ב-12 על 18. מחבת צלייה, מניחים פרוסות בצל ו 3/4 של פרוסות לימון; לעטוף הנותרים לימון אטום וצינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
להניח חזה בקר על גבי בצל ולימון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה, מערבבים יחד פורט, סוכר ומרג ' ורם עד שהסוכר מתמוסס, ואז שופכים באופן שווה על חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מפזרים בריסקט עם פלפל בחוזקה לכסות את המחבת עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עד בריסקט הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 4 שעות. בינתיים, על 1 1/2 שעות לפני בריסקט מתוכנן להיעשות, פירס כל בטטה עם מזלג ולהגדיר על מתלה תנור לצד או מעל בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
כאשר בריסקט הוא רך, לחשוף פאן ולהחזיר אותו לתנור כדי לחמם את הבשר מעט, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר בריסקט מחבת ומניח על מגש; לשמור על חם. כאשר תפוחי אדמה רכים כאשר לחוץ, להסיר אותם מהתנור, להוסיף מגש בריסקט, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום גבוה; מרתיחים מיצים, חשופים, ערבוב לעתים קרובות. כמו תערובת מתעבה, להפחית את החום בינוני ומערבבים כל הזמן עד ריבה הוא עבה ומבריק מופחת 1 1/2 כוסות, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
כפית ריבה על חזה בקר, ואז מקשטים עם פרוסות לימון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
12
חותכים חזה בקר על פני התבואה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

חזה בקר בתפריט? נסה זיווג עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. הייננים K מוריסון ליין סירה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
K Vintners מוריסון ליין סירה
K Vintners מוריסון ליין סירה
נטיעת סירה העתיקה ביותר בעמק וואלה וואלה, מדרונות הפונים דרומה-מזרחה, אתר קריר מעט למרגלות ההרים הכחולים. פצע בחוזקה במשך חיים ארוכים. אדמה צלויה, לבנדר, עשב יבש ובשר נרפא. ייחוס רציני, יין רציני.