בשר בקר עם לשפשף פלפל
בשר בקר עם לשפשף פלפל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא קורנית, פלפלים מלאים במי מלח, כוסברה טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, ו Peppercorn בשר עם גבינת גורגונזולה.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב. לשפשף סטייקים עם תערובת תבלינים; בואו לעמוד 5 דקות.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים סטייקים; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים ממחבת; להפריש.
הוסף קוניאק ומים למחבת, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 15 שניות או עד מופחת 1/4 כוס, ערבוב כל הזמן. תערובת קוניאק כפית על סטייקים.