בשר בקר עם רוטב בצל צרפתי
בשר טנדרלוין עם רוטב בצל צרפתי הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לך לחנות ותביא מרגרינה, פלפל טחון גס, לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פילה בקר עם רוטב חמוציות, פילה בקר עם רוטב יין אדום, ו בצל צרפתי-קערת בקר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופטריות; מטוגנים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במים וקונסומה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים 10 דקות.
מערבבים טימין, מלח, פלפל, ואבקת שום. לשפשף את תערובת הקורנית על סטייקים. ממיסים 1 כפית חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים סטייקים; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה.
הסר סטייקים מחבת; להתחמם.
מוסיפים יין למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים בתערובת בצל; מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה. להחזיר סטייקים למחבת; מבשלים 1 דקה.
מניחים פרוסת טוסט אחת בכל אחד 4 קערות רדוד, ומעל כל פרוסה עם סטייק. כפית את תערובת הבצל על כל מנה.