תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר עם רוטב Pizzaiola. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 258 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם עלי בזיליקום טריים, פלפל, כתף בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק עם רוטב פיציולה, סטייקים עם רוטב פיציולה, ו מטאטא לונדון / Pizzaiola Sauce (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף כתף בקר כדי להסיר כל ריחות לא רצויים, להתייבש עם נייר התנשאות, ולהניח על מגש השירות. בקערה קטנה, להפוך את לשפשף עבור בשר על ידי שילוב תיבול Rotisserie סמוקי ופלפל שום. לשפשף את התבלינים לתוך כל המשטחים של הבשר, לכסות עם גיליון של ניילון לעטוף ולהניח בצד לפחות 30 דקות ועד 2 שעות בטמפרטורת החדר. (התבלינים למעשה יתחילו "לרפא" את הבשר.);
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומבשלים את הבצל, השום והפלפלים האדומים והירוקים עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף והפלפלים מתחילים להתרכך, נזהרים שלא לשרוף את השום. מערבבים את הפטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת עלה דפנה. מעל חום בינוני, להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ולאפשר להתבשל במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
גב שומן חזיר
4
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
במחבת חסינת תנור חום 1 כף שמן זית על חום גבוה, ולצרוב את כל הצדדים של בשר בקר. מחבת כיסוי (עם מכסה או רדיד) ולהעביר לתנור כדי לסיים, מביא לטמפרטורה פנימית של 115 מעלות F, על מדחום קריאה מיידית, עבור בינוני נדיר (כ 30 דקות).