קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

בשר בקר עם רוטב פיציולה

בשר בקר עם רוטב פיציולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר עם רוטב Pizzaiola. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 258 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם עלי בזיליקום טריים, פלפל, כתף בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק עם רוטב פיציולה, סטייקים עם רוטב פיציולה, ו מטאטא לונדון / Pizzaiola Sauce (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף כתף בקר כדי להסיר כל ריחות לא רצויים, להתייבש עם נייר התנשאות, ולהניח על מגש השירות. בקערה קטנה, להפוך את לשפשף עבור בשר על ידי שילוב תיבול Rotisserie סמוקי ופלפל שום. לשפשף את התבלינים לתוך כל המשטחים של הבשר, לכסות עם גיליון של ניילון לעטוף ולהניח בצד לפחות 30 דקות ועד 2 שעות בטמפרטורת החדר. (התבלינים למעשה יתחילו "לרפא" את הבשר.);
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומבשלים את הבצל, השום והפלפלים האדומים והירוקים עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף והפלפלים מתחילים להתרכך, נזהרים שלא לשרוף את השום. מערבבים את הפטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת עלה דפנה. מעל חום בינוני, להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ולאפשר להתבשל במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
במחבת חסינת תנור חום 1 כף שמן זית על חום גבוה, ולצרוב את כל הצדדים של בשר בקר. מחבת כיסוי (עם מכסה או רדיד) ולהעביר לתנור כדי לסיים, מביא לטמפרטורה פנימית של 115 מעלות F, על מדחום קריאה מיידית, עבור בינוני נדיר (כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חותכים בשר לסטייקים, ומעבירים לצלחת הגשה. לחמם רוטב פיציולה במידת הצורך, להסיר עלה דפנה, וכפית על בשר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מקשטים עם pepperoncini.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'