קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

בשר בקר עם רוטב פיציולה

בשר בקר עם רוטב פיציולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר עם רוטב Pizzaiola. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 258 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם עלי בזיליקום טריים, פלפל, כתף בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק עם רוטב פיציולה, סטייקים עם רוטב פיציולה, ו מטאטא לונדון / Pizzaiola Sauce (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף כתף בקר כדי להסיר כל ריחות לא רצויים, להתייבש עם נייר התנשאות, ולהניח על מגש השירות. בקערה קטנה, להפוך את לשפשף עבור בשר על ידי שילוב תיבול Rotisserie סמוקי ופלפל שום. לשפשף את התבלינים לתוך כל המשטחים של הבשר, לכסות עם גיליון של ניילון לעטוף ולהניח בצד לפחות 30 דקות ועד 2 שעות בטמפרטורת החדר. (התבלינים למעשה יתחילו "לרפא" את הבשר.);
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומבשלים את הבצל, השום והפלפלים האדומים והירוקים עד שהבצל מתחיל להפוך שקוף והפלפלים מתחילים להתרכך, נזהרים שלא לשרוף את השום. מערבבים את הפטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת עלה דפנה. מעל חום בינוני, להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ולאפשר להתבשל במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
במחבת חסינת תנור חום 1 כף שמן זית על חום גבוה, ולצרוב את כל הצדדים של בשר בקר. מחבת כיסוי (עם מכסה או רדיד) ולהעביר לתנור כדי לסיים, מביא לטמפרטורה פנימית של 115 מעלות F, על מדחום קריאה מיידית, עבור בינוני נדיר (כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
חותכים בשר לסטייקים, ומעבירים לצלחת הגשה. לחמם רוטב פיציולה במידת הצורך, להסיר עלה דפנה, וכפית על בשר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מקשטים עם pepperoncini.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'