בשר בקר עם רוטב קקאו חריף
בשר בקר עם רוטב קקאו חריף לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 268 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו אבקת אנצ'ו צ' ילה, פלפל, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקקאו unsweetened אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס חמאת בוטנים שוקולד בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה, ללא גלוטן, טבעוני) כקינוח. נסו קקאו מקסיקני-שוקו חם חריף, עוגיות קקאו חריפות בטעם קינמון וקינמון, ו קקאו חריף סלופי ג'ו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קקאו לא ממותק ו-7 המרכיבים הבאים (באמצעות קינמון) בקערה גדולה.
הסר בשר מהקערה. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח לתערובת קקאו; מערבבים עם מקצף. להחזיר בשר לקערה, לזרוק למעיל.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת בשר למחבת; מטגנים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מוסיפים בצל ופלפל ירוק למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים יין אדום ועגבניות; מבשלים 3 דקות. מערבבים במרק בשר בקר, מלח ופלפל שחור; להחזיר בשר למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו 10 דקות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם.
מקשטים כל מנה עם אורגנו טרי,אם תרצה.