בשר בקר עם תרמילי אפונה
בשר בקר עם תרמילי אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ג'ינג'רוט, סטייק סינטה בקר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בשר בוטנים תאילנדית אפונה תרמילים על אטריות, סלט אפונה קר, ו תרמילי עוף ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/4 אינץ'.
מחבת 10 אינץ ' חום או ווק מעל חום גבוה 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שמן; מחבת לסובב מעיל עם שמן.
מוסיפים בשר ושום; מוקפץ על 3 דקות או עד בקר חום.
מפזרים מלח ופלפל על בשר בקר; מערבבים במרק.
מערבבים עמילן תירס, מים ורוטב סויה; מערבבים לתוך תערובת בקר. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיח. המשך רותחים 1 דקה, ערבוב כל הזמן (רוטב יהיה דק).
מערבבים ב gingerroot ו תרמילי אפונה. קוק חשף כ 2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד תרמילי אפונה הם פריך במכרז.