בשר בקר צלוי מסורתי
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? קציץ בשר בקר מסורתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3690 קלוריות, 514 גר' של חלבון, ו 160 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 128 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צלי בקר, קטשופ, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. צלי בקר מסורתי עם גזר, בשר בקר צלוי, ו תבשיל בשר בקר צלוי איטי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לטחון את הבשר, תפוחי אדמה, בצל יחד: לקחת פרופורציות שוות בערך של בשר, תפוחי אדמה, בצל ולשים אותם דרך מטחנת בשר באמצעות מצורף מטחנה בינונית, כך שהם מעורבבים היטב הקרקע.
אם אין לך מטחנת בשר, אתה יכול דופק כמה פעמים במעבד מזון, או קוצצים דק ביד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, רצוי מחבת ברזל יצוק, בחום בינוני עד גבוה.
מוסיף את החשיש למחבת כך חצי אינץ ' של חשיש מכסה את החלק התחתון של המחבת. אם יש לך יותר חשיש לבשל, לעשות זאת בקבוצות נפרדות.
בראון את החשיש, ערבוב רק לעתים רחוקות בהתחלה כדי לוודא כי חשיש יש הזדמנות חום היטב.
כמו שאתה מבשל את החשיש, להוסיף צביטות של מלח ופלפל טחון טרי. האם זה כמה פעמים עם כל אצווה של חשיש.
מבשלים לפחות 10 דקות ועד החשיש הוא השחמה היטב.