בשר בקר צלוי עם ווסאבי-קרם שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר צלוי עם ווסאבי-שום קרם. מנה אחת מכילה 826 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בשר טנדרלוין, ווסאבי, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר בקר צלוי עם שום ורוזמרין, טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, ו שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קרם ושום בסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות.
לטאטא ווסאבי ומבשלים 1 דקה, להסיר מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח.
מערבבים סוכר ומלח יחד. לשפשף תערובת זו על גבי הצדדים (לא תחתון) של בשר בקר.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת ומניחים בתנור שחומם מראש. הקפד התחתון הוא לא שפשף.
צלוי עד מדחום מוכנס למרכז רושם 49° לנדיר.
הסר מהתנור; תן לנוח 10 דקות.
הסר מחרוזות. מחממים רוטב על אש בינונית.
חותכים בשר לפרוסות עבות; מגישים עם רוטב.