קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

בשר בקר צלוי עם מיונז בזיליקום קארי

בשר בקר צלוי עם מיונז בזיליקום קארי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טנדרלוין בקר קלוי עם מיונז בזיליקום קארי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי בזיליקום, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו פילה קלוי איטי של מיונז בשר ובזיליקום פרמזן, כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי, ו כריכי בשר טנדרלוין עם מיונז עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבשר: לארגן מתלה תנור במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במכתש ועלי, או מטחנת תבלינים, טוחנים היטב את זרעי הכמון וזרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את התבלינים ומבשלים במשך כמה שניות עד ארומטי וקלוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5
שים את התבלינים בקערה קטנה. קוצצים את השום על קרש חיתוך ומפזרים 1/4 מלח כפית. מחזיק סכין שף בזווית של 45 מעלות, לגרד את השום והמלח יחד כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את ממרח השום לקערה עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את 2 כפיות המלח שנותרו, פלפל שחור ושמן ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
8
שים את הבשר על תבנית אפייה מוכנה ולשפשף עם תערובת התבלינים. צלוי במשך 35 עד 40 דקות או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הבשר 125 מעלות F, עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מוציאים מהתנור ומעבירים את הבשר ללוח חיתוך. מכסים את הבשר באופן רופף בנייר כסף ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
עבור המיונז: בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, גבינת מסקרפונה, בזיליקום, אבקת קארי, ופפריקה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
כדי לשרת: חותכים את הבשר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומסדרים על מגש. כפית את תערובת המיונז לתוך קערה קטנה לשרת לצד הבשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה