קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

בשר בקר צלוי עם מיונז בזיליקום קארי

בשר בקר צלוי עם מיונז בזיליקום קארי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טנדרלוין בקר קלוי עם מיונז בזיליקום קארי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי בזיליקום, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו פילה קלוי איטי של מיונז בשר ובזיליקום פרמזן, כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי, ו כריכי בשר טנדרלוין עם מיונז עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבשר: לארגן מתלה תנור במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במכתש ועלי, או מטחנת תבלינים, טוחנים היטב את זרעי הכמון וזרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את התבלינים ומבשלים במשך כמה שניות עד ארומטי וקלוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5
שים את התבלינים בקערה קטנה. קוצצים את השום על קרש חיתוך ומפזרים 1/4 מלח כפית. מחזיק סכין שף בזווית של 45 מעלות, לגרד את השום והמלח יחד כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את ממרח השום לקערה עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את 2 כפיות המלח שנותרו, פלפל שחור ושמן ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
שים את הבשר על תבנית אפייה מוכנה ולשפשף עם תערובת התבלינים. צלוי במשך 35 עד 40 דקות או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הבשר 125 מעלות F, עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מוציאים מהתנור ומעבירים את הבשר ללוח חיתוך. מכסים את הבשר באופן רופף בנייר כסף ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
עבור המיונז: בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, גבינת מסקרפונה, בזיליקום, אבקת קארי, ופפריקה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כדי לשרת: חותכים את הבשר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומסדרים על מגש. כפית את תערובת המיונז לתוך קערה קטנה לשרת לצד הבשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך