בשר בקר צלוי עם מיונז בזיליקום קארי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טנדרלוין בקר קלוי עם מיונז בזיליקום קארי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי בזיליקום, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 8 דקות. נסו פילה קלוי איטי של מיונז בשר ובזיליקום פרמזן, כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי, ו כריכי בשר טנדרלוין עם מיונז עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבשר: לארגן מתלה תנור במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
במכתש ועלי, או מטחנת תבלינים, טוחנים היטב את זרעי הכמון וזרעי כוסברה.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים במשך כמה שניות עד ארומטי וקלוי.
שים את התבלינים בקערה קטנה. קוצצים את השום על קרש חיתוך ומפזרים 1/4 מלח כפית. מחזיק סכין שף בזווית של 45 מעלות, לגרד את השום והמלח יחד כדי ליצור משחה.
מוסיפים את ממרח השום לקערה עם התבלינים.
מוסיפים את 2 כפיות המלח שנותרו, פלפל שחור ושמן ומערבבים עד חלקה.
שים את הבשר על תבנית אפייה מוכנה ולשפשף עם תערובת התבלינים. צלוי במשך 35 עד 40 דקות או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הבשר 125 מעלות F, עבור בינוני נדיר.
מוציאים מהתנור ומעבירים את הבשר ללוח חיתוך. מכסים את הבשר באופן רופף בנייר כסף ולתת לנוח 20 דקות.
עבור המיונז: בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, גבינת מסקרפונה, בזיליקום, אבקת קארי, ופפריקה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
כדי לשרת: חותכים את הבשר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומסדרים על מגש. כפית את תערובת המיונז לתוך קערה קטנה לשרת לצד הבשר פרוס.