בשר בקר צלוי עם קרום קיסר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 797 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אנשובי, שיני שום, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה בקר בקרום מלח, בשר טנדרלוין עם עשבי תיבול-Dijon קרום, ו טנדרלוין בקר עם קרום שום חזרת-וצלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
טנדרלוין העונה בקלילות עם מלח ופלפל. לעטוף בפלסטיק; מקרר בלילה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
Uncover tenderloin; בואו לעמוד ב roomtemperature לפחות 2 שעות.
3
מחממים תנור ל 204°. הגדר מדף insidea מסגרת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תעביר את הפילה למתלה. Pulse 4 כפיות פלפל שחורותשאר מרכיבים במזון קטןמעבד מזון עד מעורבב היטב. Generouslyand באופן שווה להפיץ ולארוז פרמזן סביב tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
צלי עד הקרום הוא חום זהובןמדחום שנקרא מיידית אינטרדinto החלק העבה ביותר של tenderloin רושם 43°-115°F עבור נדיר ו120-125°F formedium-נדיר, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
6
העברה ללוח גילוף.
7
תן מנוחה במשך 20 דקות.
8
חותכים לתוך 1/2 " - פרוסות עבות, דואגים לא לאבד יותר מדי של הקרום עדין.