בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות
בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 448 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, טימין, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו בשר בקר צלוי עם רוטב פורט, פילה בקר צלוי ברוטב פטריות, ו טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים טימין, שום, 1 כפית מלח ופלפל; בשר מעייל עם תערובת.
מחממים מחבת גדולה עם ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף בשר; לבשל 2 דקות בצד 1 עד השחמה. הפוך בשר מעל.
העברת מחבת לתנור; אופים ב 350 במשך 25-30 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 12
להעביר בשר בקר ללוח גילוף; אוהל עם לסכל ולתת לעמוד 10 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 130 עבור בינוני נדיר).
בינתיים, להמס חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מוסיפים פטריות ומלח שנותר; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק ויין; מבשלים 8 דקות.
מערבבים עמילן תירס ומים; מערבבים היטב. מערבבים לתוך רוטב; מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט.
חותכים חציית בשר ל 16 פרוסות; להעביר צלחות הגשה העליון עם רוטב פטריות.
בחירת היין של המומחה שלנו: הבשר מושלם עם Montevina Terra D ' Oro Zinfandel ($1
מקליפורניה. התבלינים שלו מהדהדים את טעם הקורנית הפלפל. טיפ: רוב האורחים שותים כ-2 כוסות יין, ויש 4 כוסות לכל בקבוק. אז אם 8 אנשים באים, תצטרך לפחות 4 בקבוקי יין. קבל כמה נוסף, רק במקרה. -- אנדריאה איימר רובינסון .