קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות

בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות
בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 448 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, טימין, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו בשר בקר צלוי עם רוטב פורט, פילה בקר צלוי ברוטב פטריות, ו טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים טימין, שום, 1 כפית מלח ופלפל; בשר מעייל עם תערובת.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מחממים מחבת גדולה עם ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף בשר; לבשל 2 דקות בצד 1 עד השחמה. הפוך בשר מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
העברת מחבת לתנור; אופים ב 350 במשך 25-30 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 12
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר בשר בקר ללוח גילוף; אוהל עם לסכל ולתת לעמוד 10 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 130 עבור בינוני נדיר).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
בינתיים, להמס חמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים פטריות ומלח שנותר; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים מרק ויין; מבשלים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מערבבים עמילן תירס ומים; מערבבים היטב. מערבבים לתוך רוטב; מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
חותכים חציית בשר ל 16 פרוסות; להעביר צלחות הגשה העליון עם רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
בחירת היין של המומחה שלנו: הבשר מושלם עם Montevina Terra D ' Oro Zinfandel ($1
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
13
מקליפורניה. התבלינים שלו מהדהדים את טעם הקורנית הפלפל. טיפ: רוב האורחים שותים כ-2 כוסות יין, ויש 4 כוסות לכל בקבוק. אז אם 8 אנשים באים, תצטרך לפחות 4 בקבוקי יין. קבל כמה נוסף, רק במקרה. -- אנדריאה איימר רובינסון .
מרכיבים שתצטרך
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)