בשר ברוקולי חם וחריף
בשר ברוקולי חם וחריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 337 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא סטייק בקר עדין, פלפל, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט ברוקולי חריף, סלט ברוקולי חריף, ו ברוקולי חריף עם בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות דקות.
שלב 1 כף. כל קורנפלור ורוטב סויה עם שום וסוכר בקערה בינונית; מערבבים בבשר.
בינתיים, להסיר פרחים מברוקולי; לחתוך לחתיכות בגודל ביס. לקלף גבעולים; לחתוך באלכסון לפרוסות דקות.
שלב 1 כוס מים, הנותרים 2 כפות. רוטב סויה, 4 כפיות קורנפלור ופלפל אדום מרוסק בקערה קטנה. תניח בצד.
חום 1 כף. שמן ווק חם או מחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומערבבים 1 דקה; להסיר.
חום שנותר 2 כפות. שמן באותה מחבת.
מוסיפים ברוקולי ובצל; מוקפץ 2 דקות.
מפזרים 1 כף. מים על ירקות; לכסות ולבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת רוטב בשר וסויה; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מתעבה ומתעבה.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ.