בשר גרילי הויסין
בשר Garlicky הויסין נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, מתכון garlicky רוטב הויסין, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רוטב הויסין Garlicky, אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, ו Hoisin בשר בקר עם ירקות.
הוראות
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה.
הוסף 2 כפות של שמן וחום במשך 30 שניות.
מוסיף את הסטייק ומטגנים עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
העברה לצלחת. תמחק את המחבת. להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף את השמן הנותר, וחום במשך 30 שניות.
מוסיפים את הפלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 10 שניות.
מוסיף את בטטה ומים. מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות.
מוסיפים את האפונה ואת הבצל הירוק ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את רוטב הויסין הגארליקי ומגבירים את החום לגבוה. כשזה מתחיל לבעבע, להוסיף את הסטייק. מוקפץ עד התחמם, על 1 דקה.
מגישים מיד על האורז. טיפ: בשר חזיר או תרנגול הודו יכול לעמוד עבור בשר בקר, שעועית ירוקה עבור מצליפה סוכר.