בשר Garlicky הויסין נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, מתכון garlicky רוטב הויסין, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רוטב הויסין Garlicky, אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, ו Hoisin בשר בקר עם ירקות.
הוראות
1
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה.
2
הוסף 2 כפות של שמן וחום במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הסטייק ומטגנים עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה לצלחת. תמחק את המחבת. להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף את השמן הנותר, וחום במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הפלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את בטטה ומים. מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את האפונה ואת הבצל הירוק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את רוטב הויסין הגארליקי ומגבירים את החום לגבוה. כשזה מתחיל לבעבע, להוסיף את הסטייק. מוקפץ עד התחמם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים מיד על האורז. טיפ: בשר חזיר או תרנגול הודו יכול לעמוד עבור בשר בקר, שעועית ירוקה עבור מצליפה סוכר.