בשר הדובה Provençal
בשר Daube Provençal עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 497 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מרק בשר בקר דל נתרן, גזר, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו בשר הדובה Provençal, בשר הדובה Provençal, ו פרובנסל ביף דאוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי קטן על אש נמוכה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים שום; מבשלים 5 דקות או עד השום הוא ריחני, ערבוב מדי פעם.
הסר שום עם כפית מחוררת; להפריש. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים בשר למחבת; מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל 5 דקות, להשחים מכל הצדדים.
מוסיפים יין למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי.
מוסיפים שום שמור, בשר בקר, הנותרים 3/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, גזר, הבא 8 מרכיבים (דרך עלה דפנה), ולהביא לרתיחה.
מכסים ואופים ב 300 במשך 2 1/2 שעות או עד בשר מכרז. להשליך עלה דפנה.
הערה: כדי להפוך בבישול איטי, להכין דרך צעד
מניחים תערובת בשר בבישול חשמלי איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 5 שעות או עד בשר רך.