בשר חזיר Tenderloin עם הפחתת שזיף בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin עם הפחתת שזיף בלסמי. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 85 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, דבש, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. נסו בשר חזיר Tenderloin מדליונים הפחתת בלסמי, בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג בלסמי שזיף, ו בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר.
מתבלים את בשר החזיר עם מלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת כבדה על חום גבוה עד שהנפט מנצנץ; מניחים בעדינות את הפילה לתוך השמן החם. לאחר כ 1 דקה, בעדינות לשחרר את הבשר מהחלק התחתון של המחבת, במידת הצורך. מבשלים עד חזיר צרוב צבע חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
להעביר את החזיר לתבנית אפייה מרופדת.
צולים את הטנדרלוין הצרוב בתנור שחומם מראש עד שמדחום מוכנס למרכז החזיר קורא לפחות 145 מעלות F( 63 מעלות C), כ -15 דקות.
הסר את החזיר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך לתוך מדליונים.
מבשלים את השזיפים, חומץ בלסמי, סוכר חום, דבש, ומיץ אוכמניות בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שזיפים רכים, על 10 דקות.
להעביר את הרוטב לבלנדר תערובת עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ומבשלים עד מופחת מעובה לעקביות של חמאת תפוחים, על 5 דקות יותר. רוטב שזיפים כפית על חזיר פרוס לשרת.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Malbec האליטה La Celian. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![סיליה עלית מלבק]()
סיליה עלית מלבק
ניחוחות מורכבים שבהם בולט הפרי האדום והעסיסי, עם תרומה פרחונית אלגנטית ועשבי תיבול טריים.ההזדקנות באלון השיגה ביין זה שילוב מעודן השורר את הפרי. בפה יש כניסה מחמירה ואורך גדול. בפה, הטאנינים רכים ומשיי. אידיאלי לשתות עם לוח גבינת עיזים, מכיל חיסון קלוי, humita, ירקות קלויים, אגסים בהפחתת Malbec.