בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג גויאבה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג גויאבה פיקנטי. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . אם יש לך רסק גויאבה מסחרי, חומץ סיידר, פלפל jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי Tenderloin a La רודריגז עם זיגוג גויאבה וכתום-Habanero Mojo, בשר חזיר פילה עם זיגוג משמש חריף, ו בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים חזיר עם 2 כפיות מלח, ולשפשף חזיר עם תערובת אבקת שום.
מערבבים בצל ושאר החומרים למעט תרסיס בישול בסיר קטן על חום בינוני; מביאים לרתיחה. מבשלים 4 דקות או עד ממרח גויאבה מתמוסס, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות או עד מעובה, ערבוב מדי פעם.
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 20 דקות או עד רשם מדחום 160( מעט ורוד), הפיכת חזיר מדי פעם.
מברשת תערובת גויאבה על בשר חזיר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.