בשר חזיר Tenderloin קורדון בלו עם פטריות-רוטב שמנת חרדל
אם יש לך בשר חזיר, מלח כשר, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוף קורדון בלו עם רוטב חרדל שמנת, עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות, ו עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-350°F.
בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל.
להניח שתי פרוסות בשר חזיר על החלק הפנימי של כל טנדרלוין חזיר butterflied. למעלה עם שתי פרוסות גבינה שוויצרית כל אחד.
מערבבים 1 1/2 כפות חרדל וגבינת שמנת בקערה קטנה.
תערובת מורחת באופן שווה על גבי גבינה שוויצרית. החל על 1/2 אינץ 'מלמטה ולהשאיר 1/2 אינץ' משני הצדדים, למשוך את הקצה התחתון של בשר למעלה ושוב את המילוי להתגלגל לתוך גליל עבה, בסגנון בוריטו. שימוש בחוט הקצב, לקשור את הבשר לאטום.
קמח העונה עם מלח ופלפל לטעום ולמקם בתבנית אפייה או עוגה גדולה, רדודה. פירורי לחם העונה עם מלח ופלפל לטעום ולמקם בצלחת גדולה, רדודה אחרת.
מניחים ביצה בצלחת שלישית גדולה ורדודה. לדלות חזיר בקמח ולנער עודף. לאחר מכן, לדלות אותו ביצה, לטפל מעיל כל המשטחים. לבסוף, לגלגל בשר בפירורי לחם.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת צלייה עליונה גדולה, כיריים מעל לחום בינוני-גבוה. כאשר הנפט מנצנץ, צורב tenderloins מכל הצדדים, על 7 דקות בסך הכל.
מוסיפים פטריות משני צידי הבשר.
טפטוף בשר ופטריות עם הנותרים 2 כפות שמן זית ולהעביר לתנור לבשל עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 63°, על 35 דקות.
הסר חזיר מהתנור, להעביר מגש ואוהל עם נייר כסף.
מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים יין לבן ומגרדים מחבת עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות משחימות.
מוסיפים 1 1/2 כפות חרדל, יחד עם שמנת כבדה ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני ולהפחית מעט עד הרוטב רק מעילי החלק האחורי של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי.
השלך מחרוזת מן בשר חזיר tenderloin, פרוסה, ומגישים מיד עם רוטב פטריות חרדל.