קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בשר חזיר Tenderloin קורדון בלו עם פטריות-רוטב שמנת חרדל

בשר חזיר Tenderloin קורדון בלו עם פטריות-רוטב שמנת חרדל
אם יש לך בשר חזיר, מלח כשר, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוף קורדון בלו עם רוטב חרדל שמנת, עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות, ו עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-350°F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
להניח שתי פרוסות בשר חזיר על החלק הפנימי של כל טנדרלוין חזיר butterflied. למעלה עם שתי פרוסות גבינה שוויצרית כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
4
מערבבים 1 1/2 כפות חרדל וגבינת שמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תערובת מורחת באופן שווה על גבי גבינה שוויצרית. החל על 1/2 אינץ 'מלמטה ולהשאיר 1/2 אינץ' משני הצדדים, למשוך את הקצה התחתון של בשר למעלה ושוב את המילוי להתגלגל לתוך גליל עבה, בסגנון בוריטו. שימוש בחוט הקצב, לקשור את הבשר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
קמח העונה עם מלח ופלפל לטעום ולמקם בתבנית אפייה או עוגה גדולה, רדודה. פירורי לחם העונה עם מלח ופלפל לטעום ולמקם בצלחת גדולה, רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מניחים ביצה בצלחת שלישית גדולה ורדודה. לדלות חזיר בקמח ולנער עודף. לאחר מכן, לדלות אותו ביצה, לטפל מעיל כל המשטחים. לבסוף, לגלגל בשר בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת צלייה עליונה גדולה, כיריים מעל לחום בינוני-גבוה. כאשר הנפט מנצנץ, צורב tenderloins מכל הצדדים, על 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מוסיפים פטריות משני צידי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
טפטוף בשר ופטריות עם הנותרים 2 כפות שמן זית ולהעביר לתנור לבשל עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 63°, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר חזיר מהתנור, להעביר מגש ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
מוסיפים יין לבן ומגרדים מחבת עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות משחימות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים 1 1/2 כפות חרדל, יחד עם שמנת כבדה ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני ולהפחית מעט עד הרוטב רק מעילי החלק האחורי של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
השלך מחרוזת מן בשר חזיר tenderloin, פרוסה, ומגישים מיד עם רוטב פטריות חרדל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה