קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בשר חזיר Tenderloin קורדון בלו עם פטריות-רוטב שמנת חרדל

בשר חזיר Tenderloin קורדון בלו עם פטריות-רוטב שמנת חרדל
אם יש לך בשר חזיר, מלח כשר, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוף קורדון בלו עם רוטב חרדל שמנת, עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות, ו עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-350°F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
להניח שתי פרוסות בשר חזיר על החלק הפנימי של כל טנדרלוין חזיר butterflied. למעלה עם שתי פרוסות גבינה שוויצרית כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
4
מערבבים 1 1/2 כפות חרדל וגבינת שמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
תערובת מורחת באופן שווה על גבי גבינה שוויצרית. החל על 1/2 אינץ 'מלמטה ולהשאיר 1/2 אינץ' משני הצדדים, למשוך את הקצה התחתון של בשר למעלה ושוב את המילוי להתגלגל לתוך גליל עבה, בסגנון בוריטו. שימוש בחוט הקצב, לקשור את הבשר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
קמח העונה עם מלח ופלפל לטעום ולמקם בתבנית אפייה או עוגה גדולה, רדודה. פירורי לחם העונה עם מלח ופלפל לטעום ולמקם בצלחת גדולה, רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מניחים ביצה בצלחת שלישית גדולה ורדודה. לדלות חזיר בקמח ולנער עודף. לאחר מכן, לדלות אותו ביצה, לטפל מעיל כל המשטחים. לבסוף, לגלגל בשר בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת צלייה עליונה גדולה, כיריים מעל לחום בינוני-גבוה. כאשר הנפט מנצנץ, צורב tenderloins מכל הצדדים, על 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מוסיפים פטריות משני צידי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
טפטוף בשר ופטריות עם הנותרים 2 כפות שמן זית ולהעביר לתנור לבשל עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 63°, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר חזיר מהתנור, להעביר מגש ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מניחים מחבת צלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
מוסיפים יין לבן ומגרדים מחבת עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות משחימות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים 1 1/2 כפות חרדל, יחד עם שמנת כבדה ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני ולהפחית מעט עד הרוטב רק מעילי החלק האחורי של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
השלך מחרוזת מן בשר חזיר tenderloin, פרוסה, ומגישים מיד עם רוטב פטריות חרדל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק