קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

בשר חזיר בגריל עם תפוחי אדמה מקומטים, מוג'ו ורדה ומוג' ו פיקון

בשר חזיר בגריל עם תפוחי אדמה מקומטים, מוג'ו ורדה ומוג' ו פיקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר בגריל עם תפוחי אדמה מקומטים, Mojo ורדה ו Mojo Picón. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, זרעי כמון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו Mojo Picón-רוטב אדום חריף לתפוחי אדמה Mojo, Pinchos Morunos (שיפודי חזיר ספרדית) עם Mojo Picon # SundaySupper, ו צלעות חזיר בגריל Mojo קובני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שומן ציון על ירך חזיר בתבנית צלב-צוהר. לתקוע חזיר במזלג 15 פעמים. לרסק ארבעה שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ירך חזירירך חזיר
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים חזיר ושום בשקית פלסטיק resealable, יחד עם 1 כפית pimentón, 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, 1 כף חומץ יין אדום 1/2 כפית מלח. שקית חותם ו למעוך סביב לשלב ולשפשף מרינדה לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
3
מניחים במקרר ומרינדה לפחות ארבע שעות או עד לילה.
4
כאשר מוכן לבשל, להסיר חזיר מן המרינדה יבש לטפוח עם מגבות נייר. תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. הגדר מחבת אלומיניום חד פעמי מתחת לצד המגניב של הגריל. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים חזיר מותן מעל הצד החם של גחלים ומבשלים עד שכל הצדדים הם השחמה, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
6
מעבירים חזיר לצד מגניב, מכסים גריל עם פתחי אוורור פתוחים, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד חזיר רושם 60° במרכז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
7
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד, ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
בעוד בשר חזיר הוא בישול, להתאים מתלה תנור למצב בינוני נמוך לחמם תנור ל 425 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
טפטוף עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם. צולים עד מכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
11
הכן את mojo ורדה על ידי חיתוך גס 5 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
12
מניחים את השום, חומץ שרי, כוסברה, אורגנו, פטרוזיליה ו 1/4 כפית זרעי כמון בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מוסיפים פלפל ודופק סראנו עד שהוא יוצר משחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
14
מוסיפים 1 פרוסת לחם, 2 כפות שמן זית ו 1/2 כפית מלח. מחית עד חלקה, להוסיף עד 1/4 כוס מים 1 כף במרווחים כדי להשיג עקביות דמוית רוטב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
כדי להפוך את mojo picón, בערך לקצוץ הנותרים 3 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
16
מניחים את השום, הנותרים 1/4 כפית זרעי כמון, פלפלים אדומים, הנותרים 1/2 כפית פימנטון, פלפל אדום כתוש הנותרים 2 כפות חומץ יין אדום בבלנדר. דופק עד שהוא יוצר מחית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
17
מוסיפים את פרוסת הלחם שנותרה ו-1/2 כפית מלח. עם הבלנדר פועל, להוסיף הנותרים 2 כפות שמן זית בנחל יציב מחית עד חלקה, הוספת עד 2 כפות מים ב 1 כפות במרווחים כדי להשיג עקביות דמוית רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
כאשר הבשר נח, לגלף ולהגיש עם תפוחי אדמה ושני רטבים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'