בשר חזיר במרינדה טנדרלוין
בשר חזיר במרינדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 155 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל טחון, בצל, מיץ אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר חזיר במרינדה טנדרלוין, בשר חזיר במרינדה עשבי תיבול, ו בשר הודו במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים, ערבוב טוב.
מניחים פילה בשקית פלסטיק גדולה כבדה, zip-top.
יוצקים מרינדה מעל tenderloins; שקית חותם, ולנער עד הבשר מצופה היטב. להשרות במקרר 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר tenderloins מן המרינדה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של 1 tenderloin,אם תרצה. מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים tenderloins על מתלה; גריל, מכוסה, 20 עד 25 דקות או עד רושמת מדחום בשר 160, פונה לעתים קרובות צולה עם מרינדה שמורות.
בואו בשר חזיר לעמוד 10 דקות.
חותכים באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רג ' ינאטו Malbec rosé. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!