בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר
בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר טנדרלוין יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא פילה חזיר, סוכר חום, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר, בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר, ו בשר חזיר במרינדה עם שום-ג'ינג'ר צ' אטני (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד 2/3 מרק כוס, רוטב סויה, סוכר חום, קטשופ, זנגביל, שום, וחומץ ויוצקים לתוך שקית פלסטיק sealable גדול.
להוסיף פילה ושקית חותם, ואז להשרות, צונן, מתהפך שקית מדי פעם, 2 שעות.
להביא tenderloin לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
פאט טנדרלוין, מרינדה יבשה ושמורה.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז טנדרלוין חום מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 3 דקות בסך הכל.
להעביר מחבת לתנור חזיר צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של רושמי בשר 68°, 12 עד 15 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
בעוד בשר צלייה, יוצקים מרינדה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן ומרתיחים עד מופחת כ 1/3 כוס, 10 עד 15 דקות. מוסיפים את מרק הכוס שנותר ומביאים רוטב לרתיחה.
מגישים פרוסות של פילה ברוטב.
חזיר שומר, עטוף בחוזקה בנייר כסף ומקורר, 3 ימים.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Altamira Malbec Zuccardi Aluvional עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
גוונים אדומים וסגולים עמוקים. אופי פירות מורכב עם הערות של תות, דובדבן, שזיף, משלימים הערות צמחים ופרחים טריים. החיך יש ערך משיי עם חומציות תוססת, טאנינים מובנים גדולים, וגימור ארוך.