קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות1
ציון בריאות56
מגזין

בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר

בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר, בשר חזיר במרינדה עם שום-ג'ינג'ר צ' אטני, ו מנגל ברוטב בשר חזיר טנדרלוין.

הוראות

1
לטאטא יחד 2/3 מרק כוס, רוטב סויה, סוכר חום, קטשופ, זנגביל, שום, וחומץ ויוצקים לתוך שקית פלסטיק sealable גדול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
להוסיף פילה ושקית חותם, ואז להשרות, צונן, מתהפך שקית מדי פעם, 2 שעות.
3
להביא tenderloin לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
4
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
פאט טנדרלוין, מרינדה יבשה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
שמן חום במחבת 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז טנדרלוין חום מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
להעביר מחבת לתנור חזיר צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של רושמי בשר 68°, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בעוד בשר צלייה, יוצקים מרינדה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן ומרתיחים עד מופחת כ 1/3 כוס, 10 עד 15 דקות. מוסיפים את מרק הכוס שנותר ומביאים רוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מגישים פרוסות של פילה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
הערה ' טבחים: חזיר שומר, עטוף בחוזקה בנייר כסף ומקורר, 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec הקלאסי Alta Vista עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Alta Vista קלאסי Malbec
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.