בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר ברוטב ג'ינג'ר, בשר חזיר במרינדה עם שום-ג'ינג'ר צ' אטני, ו מנגל ברוטב בשר חזיר טנדרלוין.
הוראות
לטאטא יחד 2/3 מרק כוס, רוטב סויה, סוכר חום, קטשופ, זנגביל, שום, וחומץ ויוצקים לתוך שקית פלסטיק sealable גדול.
להוסיף פילה ושקית חותם, ואז להשרות, צונן, מתהפך שקית מדי פעם, 2 שעות.
להביא tenderloin לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 218°.
פאט טנדרלוין, מרינדה יבשה ושמורה.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז טנדרלוין חום מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 3 דקות בסך הכל.
להעביר מחבת לתנור חזיר צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של רושמי בשר 68°, 12 עד 15 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
בעוד בשר צלייה, יוצקים מרינדה דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן ומרתיחים עד מופחת כ 1/3 כוס, 10 עד 15 דקות. מוסיפים את מרק הכוס שנותר ומביאים רוטב לרתיחה.
מגישים פרוסות של פילה ברוטב.
הערה ' טבחים: חזיר שומר, עטוף בחוזקה בנייר כסף ומקורר, 3 ימים.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec הקלאסי Alta Vista עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Alta Vista קלאסי Malbec]()
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.