קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות45
מגזין

בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט

בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו ריבת תפוחים, משמשים, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מצוין. נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, ו מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-עליון וחמם את התנור ל-250 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים שיני שום שלמות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4
הסר עם כפית מחוררת; שמן מילואים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
תנמיך את ירך החזיר. חריץ לאורכו, כמעט אבל לא ממש כל הדרך, כדי ליצור כיס ארוך, משאיר גבול 1/2 אינץ ' של בשר לא מואר בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
חלל מברשת עם כמה שמן בישול שום שמורות, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל 1 טרה-בתים. של הרוזמרין. חלל קו עם שום מוקפץ משמש; מפזרים חמוציות. לקשור ירך יחד עם חוט מטבח או מחרוזת חובה כבדה במרווחים 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מברשת עם שמן שנותר, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. סט צלי, צד שומן למעלה, באלכסון או מעוקל (אז זה מתאים) על גיליון עוגיות גדול, שפתיים או מחבת ג ' לירול. חם 1/4 כוס תפוח ג ' לי יחד עם שום טחון רוזמרין הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
ריבת תפוחיםריבת תפוחים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גליל פירותגליל פירות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
תערובת מברשת על בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
צלוי עד מדחום בשר תקוע במרכז רושם 125 עד 130 מעלות. (להתחיל לבדוק בערך 1 1/2 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
הסר מהתנור; להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מברשות מותן עם טפטוף מחבת, לחזור לתנור, ולהמשיך לצלות עד מותן הוא חום זהוב מדחום בשר תקוע במרכז רושמים 145 מעלות F (63 מעלות C), כ 20 דקות יותר. עבור צביעה אטרקטיבית עוד יותר, לצלות עד חום ספוטי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
בואו שאר צלי 15 עד 20 דקות; להעביר ללוח גילוף. מערבבים מיצים סביב מחבת כדי לשחרר חתיכות חומות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
יוצקים דרך מסננת לתוך מחבת קטנה, ומערבבים בנמל, מרק עוף הנותרים 2 Tbs. של ג ' לי; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מערבבים עמילן תירס עם כמה כפות של מים קרים; להקציף לרוטב. מבשלים עד מעובה קלות. פורסים חזיר ומגישים עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות