בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו ריבת תפוחים, משמשים, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מצוין. נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, ו מדליונים חזיר עם רוטב פורט יין יבש דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-עליון וחמם את התנור ל-250 מעלות.
מחממים שמן במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שיני שום שלמות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, על 5 דקות.
הסר עם כפית מחוררת; שמן מילואים.
תנמיך את ירך החזיר. חריץ לאורכו, כמעט אבל לא ממש כל הדרך, כדי ליצור כיס ארוך, משאיר גבול 1/2 אינץ ' של בשר לא מואר בכל קצה.
חלל מברשת עם כמה שמן בישול שום שמורות, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל 1 טרה-בתים. של הרוזמרין. חלל קו עם שום מוקפץ משמש; מפזרים חמוציות. לקשור ירך יחד עם חוט מטבח או מחרוזת חובה כבדה במרווחים 1 1/2 אינץ'.
מברשת עם שמן שנותר, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. סט צלי, צד שומן למעלה, באלכסון או מעוקל (אז זה מתאים) על גיליון עוגיות גדול, שפתיים או מחבת ג ' לירול. חם 1/4 כוס תפוח ג ' לי יחד עם שום טחון רוזמרין הנותרים.
צלוי עד מדחום בשר תקוע במרכז רושם 125 עד 130 מעלות. (להתחיל לבדוק בערך 1 1/2 שעות.)
הסר מהתנור; להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות.
מברשות מותן עם טפטוף מחבת, לחזור לתנור, ולהמשיך לצלות עד מותן הוא חום זהוב מדחום בשר תקוע במרכז רושמים 145 מעלות F (63 מעלות C), כ 20 דקות יותר. עבור צביעה אטרקטיבית עוד יותר, לצלות עד חום ספוטי, 3 עד 5 דקות.
בואו שאר צלי 15 עד 20 דקות; להעביר ללוח גילוף. מערבבים מיצים סביב מחבת כדי לשחרר חתיכות חומות.
יוצקים דרך מסננת לתוך מחבת קטנה, ומערבבים בנמל, מרק עוף הנותרים 2 Tbs. של ג ' לי; להביא לרתיחה.
מערבבים עמילן תירס עם כמה כפות של מים קרים; להקציף לרוטב. מבשלים עד מעובה קלות. פורסים חזיר ומגישים עם קצת רוטב.