בשר חזיר ובוטנים מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר בוטנים מוקפץ. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 265 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קורנפלור, מרק עוף, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.
הוראות
בקערה קטנה, לערבב מרק, רוטב סויה, חומץ ו קורנפלור יחד. תניח בצד.
שמן חם ב ווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר וחלק לבן של בצל ירוק. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד בצל ירוק הם רק התרככו, על 1 דקה.
מוסיפים חזיר ומבשלים, משליכים עם מלקחיים, עד המשרד כבר לא ורוד, 5 דקות.
מערבבים ברוטב 1/4 כוס בוטנים. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מעובה חזיר מחומם דרך, 2 דקות. אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף מרק, 1 כף. בכל פעם, עד שהוא מגיע עקביות הרצוי. למעלה עם חלק ירוק של בצל ירוק ו 1 כף. בוטנים.