בשר חזיר ודלעת מוקפץ
חזיר ודלעת מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, פלפל, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מקום סקווש בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה.
הוסף מים לעומק של 1 אינץ'. מכסים בניילון נצמד; פורקן. מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות או עד מכרז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים קליפה, זנגביל, פלפל אדום, חתיכות מקל קינמון; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר ולהשליך חתיכות מקל קינמון.
הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים חזיר למחבת, ומטוגנים 4 דקות או עד השחמה.
מערבבים סוכר ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח), ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת סוכר למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהרוטב מתעבה מעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף סקווש; לזרוק מעיל. מערבבים בצלים ירוקים.