בשר חזיר וייטנאמי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשר חזיר וייטנאמי Tenderloin יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 382 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הווייטנאמית הזאת. אם יש לכם סוכר, גזר, רוטב דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 23 דקות. עם כפית נסו סלט חזיר & אשכוליות וייטנאמית (חזיר גוי Buoi), חזיר חימר ויאטנמי, ו סלט חזיר וייטנאמי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים במעבד מזון מיני; דופק עד הקרקע גס. עם מעבד על, להוסיף רוטב סויה, 1 רוטב דגים כף, ושמן; תהליך עד מעורבב.
שלב תערובת חזיר בשקית ניילון zip-top; חותם במרינדה במקרר 1 שעה, מפנה מדי פעם.
מערבבים גזר וסוכר בקערה בינונית; לתת לעמוד 10 דקות.
מוסיפים מיץ, חומץ, 1 1/2 כפות רוטב דגים, שום טחון, ו 1 פרוס צ ' ילה; מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
הסר חזיר מן המרינדה; להשליך מרינדה. בשר חזיר חוט באופן שווה על שיפודים 6 (12 אינץ').
מניחים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות בכל צד או עד חרוך קלות.
למעלה כל עלה חסה באופן שווה עם חזיר, אטריות, ושאר החומרים.