בשר חזיר חמוציות
בשר חזיר חמוציות נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 375 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום, חרדל טחון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שזיף שרברט עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו בשר חזיר חמוציות, בשר חזיר חמוציות, ו קינמון-חמוציות בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר ב -3 קט. סיר איטי. בקערה קטנה שלבו את רוטב החמוציות, מיץ התפוזים, הסוכרים, החרדל והציפורן; יוצקים על חזיר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 5-6 שעות או עד שהבשר רך.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת חמוציות. מכסים ומבשלים גבוה במשך 15 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
ניתן לשלב בשר חזיר עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את רוטיני קברנה-מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![רוטיני קברנה-מלבק]()
רוטיני קברנה-מלבק
אדום אודם עמוק. צמד זנים ממוצא צרפתי מביא לאדום הרמוני ומאוזן: קברנה סוביניון מספק את אופיו המלא, ומלבק מעניק ניואנסים לתערובת עם טאנינים רכים ומתוקים, ומשפר שילוב ייחודי של טעמים וניחוחות פירותיים.