בשר חזיר טבוע
בשר חזיר שנטבע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קישוטים: רוזמרין, מיץ תפוזים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Rippli (צלעות חלציים / חזיר מעושן מותן), בשר חזיר בלסמי / Pesto Pack Wrap, ו אסיאתית חזיר בורגר עם אבטיח.
הוראות
בצל קצוץ קצוץ מוקפץ 1 כף שמן חם במחבת גדולה 8 דקות. מערבבים מנטה, מיץ תפוזים, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד מיץ תפוזים מתאדה.
צלי פרפר על ידי ביצוע חתך לאורכו ואופקי מרכז צלי, חיתוך בתוך 1/2" של צד אחר. צלי פתוח, ולמקם בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד 1/2 " עובי, באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מורחים בצל מילוי על צלי, משאיר מרווח 1 " בקצוות.
להפשיל צלי; לקשור ב 1 " מרווחים עם חוט.
שלב הנותרים 2 כפיות מלח, 2 כפיות פלפל, רוזמרין, בצל טחון, ו 1 כף שמן.
מניחים על מדף במחבת צלייה.
אופים, חשוף, ב 450 במשך 15 דקות. להפחית עד 350; אופים 1 שעה ו 15 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 16
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.