בשר חזיר כפרי ונשיכות בייגלה צ'דר עם חרדל חלפיניו
חזיר כפרי ונשיכות בייגלה צ'דר עם חרדל Jalapeño עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, סוכר חום, jalapeños, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: בשר חזיר כפרי ונשיכות בייגלה צ'דר עם חרדל חלפיניו, בשר חזיר ועוגת צ'דר עם חרדל חלפיניו, ו גבינת צ'דר לבנה מלאה בייגלה עם חרדל חלפיניו.
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1 כפית סוכר חום, ומים חמים בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף, 5 עד 8 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים. בקערה נפרדת, מערבבים 2 כפות סוכר חום לחלב חם עד מומס.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח ותערובת חלב לתערובת שמרים ומערבבים עם כף עץ או מרית גומי עד לצורת בצק רכה, מוסיפים עד 1/2 כוס קמח נוסף, קצת בכל פעם, במידת הצורך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות כמה פעמים כדי ליצור כדור חלק.
מעבירים לקערה נקייה. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל בועות להופיע על פני השטח, על 2 שעות.
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשלישים העליונים והתחתונים. קו שני מחבתות גיליון 4 צדדים עם נייר קלף.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות לחתוך ל 4 חתיכות שוות. בעדינות אבק את הידיים עם קמח, ואז בעדינות לגלגל ולמתוח 1 חתיכת בצק כדי ליצור חבל באורך 12 אינץ'. לשטח את הבצק ולסדר כך צד ארוך הוא קרוב אליך, ואז להתגלגל בערך 12 על ידי מלבן 4 אינץ ' עם מערוך מקורפל קלות. לחץ בעדינות על רבע ירך חזיר וגבינה לתוך שליש תחתון של מלבן, משאיר גבול 1/2 אינץ ' לאורך הקצה התחתון. למתוח את קצה התחתון של הבצק מעל מילוי ולחץ בחוזקה כדי לאטום, ואז לגלגל בחוזקה ככל האפשר כדי ליצור חבל.
חותכים חבל לתוך 12 חתיכות ולהעביר למחבת גיליון. הפוך 3 חבלים יותר עם בצק שנותר, בשר חזיר, וגבינה לחתוך לחתיכות, העברת מחבתות גיליון.
תן לנוח בטמפרטורת החדר, חשוף, 30 דקות (הבצק יעלה מעט).
מביאים מים (6 כוסות) לרתיחה בסיר 4-5 ליטר. להפחית חום ומערבבים סודה לשתיה. מבשלים בייגלה נושך בקבוצות במים רותחים בעדינות, פונה פעם אחת, עד נפוח מעט, על 20 שניות.
העברה עם כפית מחוררת לסירים.
אופים עד נפוח וזהוב-חום, על 15 דקות (גבינה עלולה לטפטף מעט).
בינתיים, מערבבים יחד חרדל, jalapeños, ודבש.
מברשת חם בייגלה נושך עם חמאה ומפזרים מלח בייגלה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם חרדל חלפיניו לטבילה.
* חרדל חלפיניו יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. * בייגלה יכול להתבצע 2 שבועות קדימה קפוא (פעם מקורר). להפשיר 30 דקות, ואז לחמם בתנור 204° על 10 דקות.