קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

בשר חזיר מוקפץ עם שזיפים מיובשים.

בשר חזיר מוקפץ עם שזיפים מיובשים.
בשר חזיר מוקפץ Tenderloin עם שזיפים מיובשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 191 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 1478 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שזיפים מיובשים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם שזיפים מיובשים, פילה חזיר של זורי עם יוגורט, חרדל ושזיפים מיובשים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, יוצקים את היין על שזיפים מיובשים ולתת לספוג לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לקצץ את העור הכסוף את tenderloins.
3
חותכים את tenderloins לתוך סיבובים על 3/4 אינץ ' עבה. מתבלים את הסיבובים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
במחבת sauté רק גדול מספיק כדי להחזיק את הסיבובים, לחמם את שמן הזית על חום גבוה. כאשר הוא מעשן, להוסיף את כדורי חזיר וחום, פונה פעם אחת, במשך כ 3 דקות בכל צד, או עד שהם מרגישים המשרד למגע. אם הם מתחילים לקבל חום מדי, להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את כדורי החזיר למגש מחומם ומניחים בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
6
יוצקים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסננים את השזיפים המיובשים, שומרים את היין והשזיפים המיובשים בנפרד. למדוד את 1/2 כוס היין. החזירו את המחבת לחום גבוה והוסיפו את היין 1/2 כוס והשזיפים המיובשים. Deglaze המחבת, גירוד כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, ולאחר מכן מערבבים את זיגוג הבשר, אם באמצעות. מרתיחים עד היין מופחת על ידי כמחצית; אם הוספת זיגוג, הרוטב יפתח עקביות syrupy קלות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד מופחת עקביות רוטב קל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מסדרים את סיבובי החזיר על צלחות מחוממות כפית את הרוטב ושזיפים מיובשים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
10
זיגוג בשר
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
זיגוג בשר נעשה על ידי רתיחה למטה (צמצום) מרק עד שיש לו עקביות syprupy. ברגע שיש לך זיגוג זה על היד, אתה יכול להשתמש בו להכנת רטבים ולתת גוף וטעם לצמות ותבשילים. אתה יכול להפחית את מרק בשר עד כ -15 1 הנפח המקורי שלה, או כדי demi-glace, או שאתה יכול להפחית אותו שוב בחצי (בערך 13tieth הנפח המקורי שלה) כדי לקבל glace, או זיגוג בשר. זיגוג בשר מסחרי, במיוחד את מעולה יותר מ-גורמה המותג, הוא שווה ערך של מרק כי כבר מופחת על שליש המקורי שלה volume.To הפוך זיגוג בשר, לשים 5 ליטרים מרק בשר בסיר על הכיריים העליון ולהביא לרתיחה עדינה. להזיז את הסיר מעט מחוץ למרכז המבער ולהתאים את החום כך בועות נוזל בעדינות בצד אחד (בועה עולה רק כל שנייה או שתיים). מבשלים בעדינות, לעתים קרובות ברפרוף את השומן ואת קצף כפי שהם מצטברים עם מצקת, עד מרק מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
מצקתמצקת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
הסר מהחום ומאמץ דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן יותר. להחזיר את המרק לחלק העליון של התנור ולהמשיך להפחית באותו אופן. כאשר הוא מופחת שוב בחצי, מסננים אותו לסיר קטן יותר ולהמשיך לצמצם עד שיש לך על 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
העברה לצנצנת או מיכל פלסטיק, לתת מגניב, לכסות, להכניס למקרר עד 3 חודשים או להקפיא ללא הגבלת זמן. אם אתה מעדיף לעשות ולהשתמש demi-glace, רק להפחית את מרק 1 1/3 כוסות ולהשתמש כפליים מתכונים קורא זיגוג בשר.ספרי בישול רבים ממליצים לשים מרק מגשים קרח קובייה והקפאה אותו לשימוש מהיר רטבים ואפילו מרקים. הבעיה עם הרעיון הזה היא שאתה צריך חופן של קוביות לתת גוף לרוטב או לעשות מרק. במקום זאת, בצע את ההוראות להכנת זיגוג בשר, אבל להפחית את המרק רק עד שהוא על שמינית נפח המקורי שלה. (אם אתה מתחיל עם כ 5 ליטרים, יהיה לך על 2 1/2 כוסות.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
14
יוצקים את המרק מופחת לתוך מגשי קרח קוביית להקפיא. קובייה אחת היא כמעט מושלמת לרוטב שנותן ארבע מנות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
15
Reprinted with permission from Meat: A Kitchen Education by James Peterson, © 2012 Ten Speed Press
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
16
ג ' יימס פיטרסון הוא סופר מזון עטור פרסים, מדריך בישול, וצלם שהחל את הקריירה הקולינרית שלו כטבח מסעדות בפריז בשנות ה -1970. חוזר לארצות הברית בשנות ה -1980, הוא השחיז את טכניקות הבישול הצרפתיות שלו בתקופת כהונתו כשף-שותף בלה פטי רוברט בניו יורק. פיטרסון, שהיה מדריך בישול מוערך במשך יותר משני עשורים, מלמד במכון לחינוך קולינרי (לשעבר בית הספר לבישול של פיטר קאמפ בניו יורק). ספרו הראשון, רטבים, זכה בשני פרסי ג 'יימס בירד בשנת 1992; ירקות, אוכל צרפתי מהולל, בישול ואפייה זיכו אותו בארבעה פרסי ג' יימס בירד נוספים. פיטרסון מבשל, כותב, ותצלומים מברוקלין, ניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון