בשר חזיר מעושן בגריל
בשר חזיר מעושן בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 323 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך רוטב סויה, פלפלים habanero, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . נסו בשר חזיר צלוי עם תיבול אידיוט (ללא גלוטן), בשר חזיר ג'מייקני מעושן, ו טנדרלוין חזיר אידיוט עם סלסה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הפילה לשניים ולהגדיר את הקצה הדק לצד.
חותכים את הקצה עבה במחצית לאורכו. אתה צריך 3 חלקים שווים ברובם.
מערבבים בצל, טימין, חומץ, שום, פלפלים habanero, זנגביל, רוטב סויה, שמן צמחי, סוכר חום, allspice, פלפל שחור, פלפל קאיין, אגוז מוסקט, וקינמון בבלנדר. מחית עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
יוצקים מרינדה אידיוט לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים חתיכות בשר חזיר tenderloin, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 4 עד 6 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
חזיר גריל, נע במידת הצורך כדי למנוע overcooking החלקים הדקים של הבשר, עד סימני גריל כהה מופיעים והם מרימים בקלות מן הגריל, 6 עד 7 דקות בכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).