בשר חזיר מבושל עם בצל מתוק ותפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 953 קלוריות, 127 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סיידר תפוחים מעונן, בצל, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי בשומר עם בצל מתוק, בשר חזיר פילה עם בצל חמוץ מתוק, צימוקים זהובים, ו, ו מולסה תפוחים קלוי בשר חזיר עם תפוחי אדמה מתוקים, תפוחים ואגוזים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את החזיר בשומר, מלח ופלפל, ומעלים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים כמה כפות שמן זית כתית אקסטרה, כמה סיבובים של המחבת, בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את החזיר ומחממים את הבשר. לעשות את זה ב 2 קבוצות אם גודל הסיר שלך דורש את זה. השתמש קצת שמן נוסף במידת הצורך עבור אצווה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את הבשר השחום לצלחת ולהוסיף את החמאה למחבת. להפחית את החום קצת ולהוסיף את הבצל, תפוחים, עלי דפנה, מרווה. מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת כדי להזיע את הבצל במשך 12 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. לחשוף את הסיר ולהעלות את החום קצת. כאשר הבצלים מתחילים להשחים, מוסיפים את הקלבדוס לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזיר
Calvados
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להוסיף את המניה, להחליק את החזיר בחזרה, ומבשלים לבשל דרך עוד כמה דקות.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec עמק Vina Cobos Bramare Uco עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.