בשר חזיר מבושל עם בצל מתוק ותפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 953 קלוריות, 127 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סיידר תפוחים מעונן, בצל, פילה חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי בשומר עם בצל מתוק, בשר חזיר פילה עם בצל חמוץ מתוק, צימוקים זהובים, ו, ו מולסה תפוחים קלוי בשר חזיר עם תפוחי אדמה מתוקים, תפוחים ואגוזים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את החזיר בשומר, מלח ופלפל, ומעלים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
הסר את הבשר השחום לצלחת ולהוסיף את החמאה למחבת. להפחית את החום קצת ולהוסיף את הבצל, תפוחים, עלי דפנה, מרווה. מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת כדי להזיע את הבצל במשך 12 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. לחשוף את הסיר ולהעלות את החום קצת. כאשר הבצלים מתחילים להשחים, מוסיפים את הקלבדוס לסיר.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec עמק Vina Cobos Bramare Uco עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.