בשר חזיר מפולפל מעושן
נסו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, בשר חזיר במרינדה טנדרלוין, ו בשר חזיר אסייתי (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 4 מרכיבים תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע גס. לשפשף את כל הצדדים של tenderloins. לעטוף tenderloins בניילון נצמד; לקרר 1 1/2 שעות או עד לילה.
להשרות שבבי עץ במים 30 דקות; לנקז.
הכן את הגריל לעקיפה צלייה, חימום צד אחד לנמוך ולהשאיר צד אחד ללא חום. לשמור על טמפרטורה ב 200 ל 22
מחממים מחבת גדולה וכבדה על חום גבוה. פתח את העטיפה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף tenderloins למחבת; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים חצי שבבי עץ על גחלים חמות.
מניחים מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית בצד הלא מחומם של הגריל.
יוצקים 2 כוסות מים במחבת. מתלה מעיל גריל עם ספריי בישול; מקום על גריל.
מניחים tenderloins על מתלה גריל על מחבת לסכל בצד לא מחומם. סגור מכסה; לבשל 1 שעה.
מניחים שבבי עץ הנותרים על גחלים חמים. סגור מכסה; לבשל 1 שעה או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של 1 tenderloin רושם 155 או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מן הגריל; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים לרוחב לפרוסות דקות.