בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עשב מצופה בשר חזיר Tenderloin. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ירך חזיר, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 51 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול, בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול, ו בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות F.
מניחים את ירך החזיר על מתלה במחבת צלייה.
מערבבים את שאר החומרים בקערה קטנה. עם האצבעות שלך, לעסות את התערובת על ירך החזיר, מכסה את כל הבשר והשומן.
צולים את החזיר במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 425 מעלות צלוי במשך שעה נוספת. בדוק עבור doneness באמצעות מדחום קריאה מיידית. כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 155 מעלות F, להסיר את הצלי מהתנור. אפשר לו לשבת במשך כ -20 דקות לפני גילוף. הוא ימשיך לבשל בזמן שהוא נח.